Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on April 16 2013

Deci, iarna trecută am decis că am fost de gând pentru a obține viclean și facă propriile mele pături ca un stimulent pentru a menține termostat scăzut. A fost un proiect distractiv, și a mers de fapt. Am nevoie de mai multe pături, deci le-am făcut. Ei au fost cald, așa că le-a folosit tot timpul.Și hei, am fost mândru de ei! Se simte bine pentru a face ceva ce iti place.

Acum, că e vară, pături sunt pliate în sus, deși ele sunt încă. Îmi plac culorile am ales, așa că am le-au pus în studiu. Deci, proiectul meu de simplu sa dovedit a fi un mare succes: decor usor acasa, super-pături calde de iarnă, și o modalitate ușoară de a economisi bani!

Și acum că vara e, vreau să fac draperii.

Draperii ajuta la mentinerea camere rece . Evident, ei bloca soarele. Și dacă închideți draperiile într-o cameră care este obtinerea o mulțime de lumina soarelui (în special draperii alb-garantate!), Atunci vă puteți opri o parte din căldura de la obtinerea in casa ta. Și în cazul în care casa ta nu este la fel de cald, trebuie să se răcească puțin. Și dacă sunteți răcire casa ta mai puțin, veți economisi bani.

Cred că ar fi misto de a face draperii, spre deosebire de a le cumpara, pentru că eu pot obține exact ceea ce vreau în acest fel. I a lua de a alege aspectul, tesatura, stil ... Totul! Și aceasta poate fi mult mai ieftin pentru a face draperii decât le cumpere. (Deși faptul că într-adevăr depinde de ce fel de tesatura de a cumpăra.)

Astfel! Dacă sunteți în căutarea pentru o modalitate ușoară de a se răcească casa în jos în acest an, să ia în considerare agățat niște draperii. Și dacă vă simțiți viclean, ia în considerare a face propria ta. Doar face o căutare pentru "modul de a face draperii" și să vedem ce se transformă în sus. Nu sunt de tone de tutoriale bune acolo. Și asta nu e chiar asa de greu. Draperii de bază sunt dreptunghiuri. O mașină de cusut ajuta. (Știu că nu ar încerca să facă nimic fără a mea.) Dar știu o fată care a împodobit toată casa ei cu o mașină de cusut miniatura baterii.

Dar dacă există un lucru pe care l-am învățat în acest an trecut, este că tu ești mult mai probabil pentru a finaliza un proiect în cazul în care este atât de distractiv și util. Deci, dacă doriți să se răcească casa în jos în acest an, de ce nu veni cu unele proiecte creative?

Când vine vorba de crearea și proiectarea window tratamente-atat de multi oameni ne ajuta avea un timp de greu care prevede exact ceea ce isi doresc, și modul în care doriți să-l arate.

Este atât de plină de satisfacții atunci când ne poate ajuta cu adevarat oamenii vizualiza cum va arata ceva, iar apoi aduce la viață!

Știi ce e chiar mai bine?

Când această viziune devine o realitate și ne feedback-ul ca aceasta simbolizează că am cu adevărat livrat.

Am vrut doar să știi că eu sunt în dragoste cu draperii mele. Aspectul este atât de cu totul diferit de ceea ce au fost folosite pentru că mi-a luat un pic de timp pentru a aprecia cât de frumoase sunt, să nu mai vorbim de manopera.

Până în momentul Garret și Tony (sper ca am luat numele lor dreapta) a plecat, totul a fost perfect. Am avut un vecin peste această dimineață, și ea prea crezut că draperiile au fost superba. Eu nu pot să aștept pentru a obține mai multe persoane aici, astfel încât să le poată admira.

Draperii personalizate și tratamente fereastra sunt cireasa de pe tort a unui proiect de design interior. Este unul din locurile în care proiectantul a aproape libertate totală de auto-exprimare și poate crea un design care completează perfect de arhitectura unică a camerei și restul de mobilier și țesături. Nu există nici o întrebare despre asta: draperii personalizate pot fi foarte costisitoare. Prețurile Fabric poate varia de la 15 dolari la 500 $ pentru fiecare curte și o simplă pereche de panouri de draperii poate dura 18 de metri pentru a face. În general vorbind, de producție se face la nivel local, care este aproape întotdeauna o să fie mai scumpe decât elementele readymade care sunt probabil făcute în străinătate. Cu toate acestea, acest lucru nu duce la un produs mult superioară care se potrivește perfect în spațiul - atât în ​​dimensiune și stil. Aceste tratamente fereastră s-au făcut pentru una dintre mele cele mai preferate proiecte de design . Aceasta casa este o casă oraș care datează de la sfârșitul anilor 1800. Clientii vrut sufrageria oficială să fie respectuos de vârsta și arhitectura clădirii, și totuși confortabil pentru utilizarea de zi cu zi.

Comment on this post