Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on February 8 2013

Dupa revolutiile mai multe vei avea o idee buna de cât de curata sau murdara discul este intr-adevar. Discuri murdare de ulei tutun / manual / silicon / unknown-substanta-din-Marte va lasa un soi galben-maroniu (sau, uneori, gri-negricioase) banda uns peste tampon de bumbac ta.

in cazul in care discul anterior aspirat dezvaluie acest tip de mizerie, veti sti instantaneu eroare de caile voastre. Curatati sectiunea exterior din nou, folosind fie o parte curata, neatinsa de tampon de bumbac, sau unul proaspat. Continuati pâna când trece mai departe nu mai depune nici o murdarie pe pad.

Dupa ce ati curatat in mod satisfacator marginea exterioara, repetati procesul in sectiuni, se deplaseaza spre interior spre centrul discului. Fii atent pentru a nu atingeti suprafata de contact a tampon de bumbac, si de a folosi unul proaspat ori de câte ori incepe sa arate chiar un galben slab pata. Nu ieftin aici.

Veti gasi ca inregistrarea a portions'often filthiest de o margin'are larga zonelor exterioare si interioare. Evitati sa orice lichid de curatare pe casa de discuri, care este de natura sa inalbitor si devin albe.

Dupa ce a terminat de aplicarea si stergerea unei inregistrari partea intreaga cu moderata pâna la cantitati mari de o parte, este posibil sa observati unele locuri umede. Lasati-le sa se evapore uscat. Acesta este singurul lichid cu care s-ar putea face acest lucru. Niciodata nu permite alte lichide sa se evapore uscat pe o suprafata discului. Toate lichidele trebuie sa fie absorbite fie, aspirat, sau diluat cu alte lichide, ca nu cumva sa lase un reziduu de ancrasare canelura. inchirierea Prima evapora creste de fapt eficacitatea acestuia, deoarece reziduul ramas in continuare pentru a slabi contaminanti straine de pe pereti radiali.

Pasul 2

Aici vom spala reziduul in primul rând, pulberile in suspensie microscopice, precum si oricaror substante ramase care nu desfacute de catre un singur pas. Vom asemenea, in mod eficient, dar delicat spele de vinil, de curatare pâna la canalul de aspirare bottom'something simplu nu realiza.

Vom face acest lucru utilizând Orbitrac. Dar mai intâi trebuie sa periati suprafata unui Orbitrac fecioara pad cu una dintre periile de mana mentionate anterior, in scopul de a elimina orice scame si alte particule mari, eventual, prinse in filamente pad. Perie cu grija: o particula grea prins intr-un pad Orbitrac poate zgâria o suprafata discului.

Vom fi cu ajutorul a doua Orbitracs: unul pentru curatare, cealalta pentru spalatul si uscare. Dupa ce ati periat pad Orbitrac, spray-l wi o parte din lichid pe baza de alcool care le-ati pregatit anterior. Utilizati suficient pentru a face umed, dar nu saturat la punctul in care se scurge.

Opriti platan. Ia-o mica parte din vata de bumbac (sau sa poarte o manusa vrac, curat de plastic) si sa-l utilizati pentru a aplica o presiune suficienta impotriva marginea inregistrarii sa-l tina stationare. Nu lasa degetul goale atinge recordul in sine.

in urma instructiunile simple, care vin cu Orbitrac, se rotesc peste recordul cu mâna libera. Dupa revolutiile mai multe, opriti si sa examineze pad Orbitrac lui. in cazul in care numai cea mai vaga arata semne de galben, ia rapid o pensula cu peri al doilea si perie energic suprafata pad.

Reaplicarea lichid pe baza de alcool pentru a Orbitrac si se repeta de mai sus.

Daca, pe de alta parte, examinarea dumneavoastra pad initiala se transforma in sus in mod clar galben sau galben-maroniu (sau mai rau) pete, care este o indicatie a faptului ca nu ati realizat cu succes un pas: discul este murdar in continuare si va murdareasca suprafata de joc in fiecare perie cu care vine in contact'including dvs. de aspirare perie de vid. Repetati Pasul one'or comutatorul pentru CD-uri. Când va intoarceti la pasul 2 pentru a fi sigur incepe cu o noua Orbitrac pad.

Când echipamentul Orbitrac-ing nu lasa nicio galben pe pad, utilizati doua Orbitrac sa se usuce discului. incepeti cu un tampon uscat si nu va faceti griji daca discul nu este os uscat atunci când ati terminat. stergeti umed-curatare Orbitrac pad cu una dintre periile de par, pulverizati o cantitate de lichid pe pad Orbitrac si repetati curatarea umeda, urmata de uscat unul.

Comment on this post