Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

Posted on April 16 2013

O căutare pe Google pentru "bone" produce 16500000 rezultate. Este, cel putin, destul de o perspectivă intimidant pentru a căuta o bonă pe internet.

Cele mai multe dintre site-urile care rezultă din această căutare sunt agentii de publicitate serviciilor lor. Ele pot oferi informații valoroase, dar există anumite măsuri de precauție care trebuie luate atunci când navigați aceste site-uri. Lucrul cu site-uri conduse de profesioniști, oameni cu resurse umane sau de educație timpurie. Uita-te pentru societățile stabilite, care au fost în existență de cel puțin 5 ani. Fiți prudent de site-uri cu informații depășite, cum ar fi ocuparea forței de muncă diagrame deducerea fiscală.

Veți găsi site-uri de baze de date care oferă acces la aplicații bona pentru o taxă.Utilizați un site care permite accesul la baza de date înainte de a plăti o taxă. Dacă utilizați un site pentru a aduce într-o dădacă din străinătate să fie precaut de agenții care pretind că au filiale în străinătate. Uneori, agenții de numai solicitanții de interviu prin telefon sau prin e-mail în timpul încărcării lor taxele de scandalos pentru reprezentare. Camere de chat locale sunt, de asemenea, un loc util pentru părinți pentru rețea și pentru a găsi de îngrijire a copiilor și alte familii în parte bona.

Puteți încerca, de asemenea, băncile gratuite de locuri de muncă ca BestJobs.com sau servicii de publicitate gratuite clasificate ca craigslist.com. Asigurați-vă că pentru a include vârstele și numărul de copii să fie îngrijiți, data începerii, ore de lucru, gama de salariu și o scurtă descriere de locuri de muncă, inclusiv orice gospodărie, pregatirea mesei si de conducere necesar. Cere candidații interesați, pentru a trimite CV-uri prin e-mail.

La fel de descurajatoare ca acest lucru poate părea, acesta este doar primul pas spre găsirea insotitor potrivit pentru familia ta. In urmatorul meu articol voi? Vom acoperi relua analiză și evaluare, precum și interviurile inițiale telefonice.?

Ca mulți copii mici, puțin Kate Davis participă la un moment poveste mami-și-mă și joaca în orașul natal din Elgin, Illinois. Deși sună minunat, este o sursă de chin (unii vina de lucru-mama apel), pentru mama ei, pentru că Kate participă cu bona ei, Sarah, și nu cu mama ei. "Sunt fericit Kate ajunge pentru a merge, dar mă simt vinovat că nu eu sunt cel care ei", spune Jenny Davis, care a angajat Sarah un an în urmă să aibă grijă de Kate în timp ce atât ea, cât și soțul ei de muncă. "Mă simt gelos că fac lucruri amuzante împreună în timp ce eu sunt cel care forțează Kate să mănânce legume urăște. Fac cina, da-i o baie, se spele pe dinți, iar apoi ea e la culcare. Nu mai e timp pentru a nating off. "

În timp ce acest lucru nu este mai puțin frecvente, există soluții ușoare, spune expertul parinti Michelle LaRowe, autor de Nanny de salvare! și Cartea Ultimate O mama de liste . De exemplu, nu exista nici un motiv de ce mama nu ar trebui sa la distracție. "Când părinții vin acasă, am recomandăm să se schimbe în haine de joc, a pus pe telefoanele lor și de tranziție în timp de familie. De îndată ce se plimba în ușă, ar trebui să te jos la nivelul copilului pentru a ajuta la cald-o la tine," spune LaRowe.

Ce se întâmplă dacă vă simțiți ca bona Antoanette poate fi chiar o mamă mai bună decât tine? "Kate are accese de furie, dacă da apa ei in loc de suc de portocale", spune Davis. "Dar Sarah va cere doar ei pentru a obține paharul și bea apă, și ea va accepta." Bona, de asemenea, pare a fi mai în măsură să controleze situații de stres, cum ar fi atunci când Kate aruncă mâncare de la scaun înalt pentru a alerta toată lumea ce a făcut. "Poate pentru că Sarah este chiar pe partea de sus a ei, și eu sunt încercarea de a încărca mașina de spălat vase și de a obține gospodărie făcut în același timp", spune Davis.

LaRowe spune bone poate avea de fapt un timp mai ușor de disciplina, deoarece acestea sunt nu mama. "In timp ce bone iubesc cu adevărat copiii în grija lor, ei nu sunt conduși de emoții atunci când stabilirea limitelor. Acesta poate fi mai convenabil să dea în, dar din cauza de a experimenta, ei sunt conștienți de consecințele", spune LaRowe, adaugand ca mame ocupat ar putea încerca să reducă multitasking. "Cel mai simplu de sarcini de îngrijire a copilului, cum ar fi scăldat, scutece schimbare sau alimentare, pot oferi oportunități de lipire minunate."

Sarah este, desigur, de asemenea, un pro. "Realitatea este ca multe bone nu au mai abilităților parentale decat parintii", spune LaRowe. "Pentru o mamă pentru a realiza că altcineva poate satisface nevoile copilului ei mai repede este greu.

Comment on this post