Overblog Follow this blog
Edit post Administration Create my blog

tapet

Posted on February 8 2013

Dezbraca tapet vechi este, de obicei, mai întelept decat lasandu-l pe. Acoperitoare de noi adere mai bine la dezbracat-jos suprafete. În functie de acoperirea perete și tipul de perete este pe, exista mai multe modalitati de abordare de locuri de munca.

Dar poti succes de hartie de peste acoperiri murale vechi, deși nu este întotdeauna o idee buna, pentru ca umezeala în adezivi poate provoca atat acoperiri vechi și noi sa se desprinda de pe perete. De asemenea, în cazul în benzi anterioare de tapet au fost lapped la cusaturi, aceste semne ture va arata prin acoperirea noua. Daca totuși doriti sa hartia peste acoperiri mai vechi, ca nisipul necesar, cusaturi netede, rupe orice benzi libere, și re-lipiti marginile moi din jurul cusaturi cap la cap sau defecte înainte de a aplica noua acoperire. Daca te papering peste învelitori pentru pereti sau folie de vinil, du-te de-a lungul zonelor lucioase ușor cu șmirghel grosier si apoi aspira sau ștergeti praful de șlefuit de pe perete.

Acum, daca v-ati decis sa se retraga de pe lucruri vechi, aici sunt instructiuni detaliate.

Desi cele mai multe acoperiri de perete strippable sunt caracterizate de texturi netede, plasticlike (inclusiv vinil, material textil sprijinit de vinil, sau material textil sustinut de hartie), singura modalitate de a afla daca o învelitoare este cu adevarat strippable este de a încerca peeling-l pe perete. Iata cum:

Pasul 1: Desprindeti hartia într-un colt în umbra, la partea de sus a unui perete cu varful unui cutit de utilitate.

Pasul 2: Apucati varful de colt și, mentinandu-l cat mai aproape de perete în care este posibil, încercati sa-l trage în jos suprafata peretelui. Tragandu-l spre dumneavoastra și departe de perete crește probabilitatea de ruperea acesteia. În cazul în care o acoperire este strippable, ar trebui sa se desprinda de pe perete, atunci cand se aplica o presiune constanta, moderata. Daca nu, esti, probabil, de-a face cu o hartie de nonstrippable ca va trebui sa scufunda, abur, sau uscat-benzi de pe perete. Nu udati sau de a folosi abur-demontare metode pe gips-carton, totuși. Umezeala poate inmuia peretelui kraft-hartie de suprafata si nucleul sau gips. În schimb, utilizati o metoda de uscat-benzi. -

Cu aceasta tehnica, ai face fante orizontale în suprafata de vechiul zid care acopera cu un cutit de utilitate, o lama de ras, sau un instrument special numit un stripper de hartie, disponibile la magazinele de perete care acopera. Cele fante, a facut opt ​​sau zece centimetri în afara, sa permita apa calda, sapun sau pentru îndepartarea de hartie pentru a obtine lichid in spatele hartiei și înmoaie adeziv astfel încat sa puteti trage sau razuiti de hartie de pe pereti ipsos. Puteti aplica fie solutia cu un burete sau o sticla cu pulverizator. Atentie: Daca pulverizati pe o hartie remover lichid, folositi o masca de pictori de a pastra de la inhalarea de vapori chimici.

Pasul 1: Aplicati apa sau îndepartarea de hartie și se lasa la macerat în cateva minute.

Pasul 2: Faceti același lucru pe banda urmatoare, atunci du-te înapoi la prima și umed din nou de sus în jos.

Pasul 3: Utilizati un 3 screper 1/2-inch-wide de perete cu o lama flexibila pentru a începe de separare. Glisati lama sub marginea de sus a uneia dintre fante orizontale și, tinandu-l la un unghi de aproximativ 30 de grade, împinge în sus pe hartie umeda. O sectiune racleta de latime trebuie sa rip de-a lungul maluri ale lamei și rid deasupra ca te împinge.

Pasul 4: Continuati sa împingeti, atata timp cat hartia se desprinde. Daca banda de pauze de hartie razuite, resoak aceasta zona și sa înceapa razuire la un alt fanta. În cazul în care, dupa încercari repetate absorbtie și razuire, adezivul nu este în mod clar productiv, va trebui sa utilizati o alta metoda.

Comment on this post